Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Mérleg nő és férfi

2009.01.12

Mérleg nő

A mérleg mottója:Fontos,hogy mindenki szeressen!

Tulajdonságai,hódítási trükkök

Bár a személyes szabadságára nagyon kényesen ügyel,mégis csak akkor érzi jól magát,ha van körülötte valaki,akihez szólhat,s aki az ügyes-bajos dolgait elrendezi helyette.Mindent elkövet,hogy nyugalmat teremtsen maga körül.Nagyon fontos számára,hogy milyennek látja a világ.Nem tud élni mások elismerése nélkül.Szereti a csillogást,ügyel a részletekre.Megjelenése mindig elegáns,otthon sem engedi el magát,őt nem lehet kócosan,félretaposott papucsban meglepni még ha váratlanul érkezik is a vendég.Nem követi ész nélkül a divatot,inkább arra ügyel,hogy neki mi áll jól.Minden megnyilvánulásában a szépséget szomjazza.Elegáns helyen lakik,értékes ékszert visel,hogy ezzel is erősítse önbizalmát.Szép emberekkel veszi körül magát,és igen gyakorlott a szerelem művészetében.A mérleg nő nem mindig a férfiért magáért érdeklődik,hanem önmagát szeretné látni a kedvese szemében.Nem sieti el a dolgokat.Mindennek megadja a módját.Vele nem lehet az első este ágyba bújni.Sőt az sem mindegy,hogy hol van az a bizonyos nászágy,egy kopott kis vikendházban aligha fog tudni feloldódni,viszont egy elegáns szállodában képes hajnalig elbűvölni a férfit,akitől nem is vár mást,csak csodálatot.Könnyen mond igent,ha a férfi megfelelő úton halad felé,de minden rendszabály,erőszak vagy durvaság riasztja.Úgy véli,a férfi dolga,hogy irányítsa,ám biztos abban,hogy még nem született olyan férfi,aki erre képes.Rendkívül nőies,ösztönösen exhibicionista.Aki a mérleg nő lelkét meg akarja érteni,annak nagyon kell ismernie a világ drámairodalmát.Ő ugyanis folyamatosan szerepet játszik.Valamelyik irodalmi alak bőrébe bújva próbálja becserkészni az áldozatát.Júliától Warrennéig nagyon széles a repertoárja.A mérleg nő,úgy is,mint kiváló diplomata,híres arról,hogy elképesztő ügyességgel tudja rabszolgájává tenni a férfit.Hatalmába keríti,az ujja köré csavarja.Az így meghódított férfi akár még gyilkolni is képes azért,hogy a kegyeit elnyerje.

Féltékenység és félrelépés

Kacérkodását sokan félreértik.Mindenkihez kedves,aki a szépségét észreveszi,aki megdícséri.De nem kezd ki mindenkivel.Úgy véli:őt ki kell érdemelnie,érte meg kell küzdenie a férfinak.Ez a hűsége záloga.Általában nem féltékeny,mert bízik a saját vonzerejében,és meg van győződve arról,hogy a párja sejti,tudja:olyat,mint ő,úgysem talál,tehát nem is fog keresgélni.

Milyen szerető?

Erényei

Árad belőle a nőieség.Romantikus,kedves,művelt,a párja boldog,mert ahol megjelennek,azonnal őt irigylik a társai.Mivel fontos számára a harmónia,a kedvesének békés,nyugodt otthont teremt,ahol szívesen kényezteti a párját,és hamar feledtetni tudja vele a hétköznapok gondjait.

Hibái

Nehezen tud dönteni.Állandó bizonytalanságával őrületbe tudja kergetni a férfit,aki azt hiszi,hogy az ígéretét készpénznek veheti.Pedig a határozott igen után öt perccel már csöröghet a telefon,és újabb elképzeléssel,újabb programmal áll elő.A másik gyengéje a pénz:nem tud gazdálkodni.Rögtön elkölt minden fillért főleg a párja tárcájából.

Az érzékeny pontjai

Számára fontos az előjáték,ami már a délutáni sétával,a gyertyafényes vacsorával kezdődik.Ha levette a ruháját,már egyáltalán nem szégyenlős,feltárja testét a kedvese előtt.Szereti a hosszú előjátékot.

Mérleg férfi

Tulajdonságai,hódíthatósága

Személyiségét a Vénusz uralja,vagyis a megjelenése,modora,viselkedése csupa kellem és harmónia.Akkor teljes az élete,ha sikerül elnyernie az emberek tetszését,ha hódíthat.Ez a lételeme,szinte lubickol az olyan emberek társaságában,akik osztják a véleményét.Sokszor összetéveszti a barátságot a szerelemmel.Igyekszik mások elvárásainak megfelelően viselkedni,öltözködni,élni.Kellemes modora és vonzó megjelenése miatt az emberek szívesen vannak a társaságában.Szereti a rendet maga körül,de csak akkor,ha mások teremtik meg.Rendkívül diplomatikus,igazi békebíró,és kitűnő a művészi érzéke.Gyakran szerelmes,általában keresi a kapcsolatot más emberekkel.A szerelemben hajlik a romantikára,s mindaddig kitűnő házastárs,amíg a hétköznapokat ki tudja iktatni a kapcsolatából.Elvárja,hogy dícsérjék.A szexualitást is a csodálni való tulajdonságai közé sorolja,ezért akinek csak lehet,kedvére tesz az ágyban is.Számára a szerelem művészet.Szenvedélye túláradó,szívesen kalandozik idegen ágyakban akkor is,ha otthon ideális feleség várja,ugyanis érzéseinek másfajta kielégülésre is szükségük van.Ezzel együtt nem olyan rohamozó típus,mint mondjuk a kos,sokkal inkább azt élvezi,ha őt akarják elcsábítani.Taktikus,diplomatikus,szereti a szépet mindenben:a művészetben és a nőkben egyaránt.De amíg egy gyönyörű festményt élete végéig megőriz,addig a legszebb nőtől is elválik,ha már teljesen kiismerte.Általában sokkal többet ígér,mint amit majd megpróbál teljesíteni.Őt ugyanis valójában az udvarlás elégíti ki,a szex már csak amolyan ráadás,amiben örömmel veszi,ha a nő magához ragadja a kezdeményezést.Azt adom amire vágysz,és úgy,ahogyan neked jó mondja,miközben kiszolgáltatja magát.Ha valaki siettetni próbálja,az pórul jár,mert akkor megsértődik és teljesen visszavonul.Aznap már aligha lehet ismét felébreszteni a vágyát,érdeklődését.

Féltékenység és félrelépés

A hódítás számára művészet,ezért természetesnek veszi,ha olykor kicsapong.Aki túl gyorsan igent mond,arra hamar ráun,és új vadat kezd becserkészni.Valójában ő nem is szeret bele az alkalmi partnereibe,inkább csak a szerelmet szereti,és önmagának akarja bebízonyítani,hogy mennyire ellenállhatatlan.A hiúságán keresztül lehet leginkább levenni a lábáról.

Milyen szerető?

Erényei

A mérleg férfi általában jó házastárs,de a házasélete csak akkor marad normális,ha a partner minden megszokottat,köznapit ügyesen kikerül,távol tart az otthonuktól.Amikor kihűl szívében a szerelem lángja,a pajtási-baráti viszonyt továbbra is megőrzi,ugyanis nagyon nem szeret egyedül lenni,de új partner új szokásaihoz sem szívesen alkalmazkodna.

Hibái

Túl könnyen méregbe gurul,ha válaszút elé állítják,vagy ha olyasmibe ütközik,amit nem ért.Alapjában véve sznob,ezért igyekszik úgy viselkedni,ahogy szerinte elvárják tőle.Hibája a szerelemben a hiúsága és a bizonytalansága.Sokszor ő maga sem érti saját magát.

Az érzékeny pontjai

Élvezi,ha kényelmesen elnyúlhat az ágyon,miközben a partnere gyengéden masszírozza a hátát,a csípőjét,a vállát.Szeret lustálkodni,ezért hagyja,hogy a nő játsszon vele.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Gödöllő

(Erzsó, 2012.09.19 10:38)

A fent leírtakban nagyon sok az igazság..kivéve egyet.. nem tartom magam lustának..sőt a pörgős tipushoz tartozom.. és a párom is ..aki szintén mérleg.Én még ilyen romantikus és szeretni tudó pasival nem találkoztam..mint a párom...és csak csodálkozok néha ...mennyire hasonlóak vagyunk.. az ágy jelenet... hát az csodálatos...mindenkinek ilyen mérleg pasit kívánok!!

poller.ildiko.etelka@gmail.com

(ildikó, 2012.07.23 22:51)

Sok igazság van benne, én is mérleg vagyok, sőt a párom is, 14 éve vagyunk együtt. sajnos egyikünk se akarja elengedni a másikat, kihűlt a kapcsolat rég, de viták nincsenek,a mérlegek gyűlölik ezt:) Az ágyjeleneten kívül minden illik ránk:)

ragdoll91@live.com

(Ragdoll, 2011.10.07 18:39)

Tényleg nagyon pontos jellemzés főleg a pasi rész grat hozzá!! :)

Így van nekik mindig fontos a mások véleménye,elismerése sokszor már tulságosan is...az örökös mosolygás mindenkivel,szellemeskedés,világ megvitatása,külsőségek stb..Ezek nélkül nem tudnak élni,mint hogy társ nélkül sem.Néha már idegesítő tud lenni,számomra a külsöségek fontossága,de nem baj mert pont ezek a tulajdonságok miatt szeretem annyira..! :D És emellett jószívű és nagylelkű is a Drágám,ami manapság ritka kincs...! Plusz mennyei az ágyban! :)) Kell ennél több,egy nőnek??
Én Halak csaj vagyok és a Szerelmem is Mérleg,az első az életemben,nagyon imádom!! :) Hihetetlenül jól kijövünk egymással minden terén! Aki azt mondja h a Halak nem passzolna hozzájuk,ez egy hülyeség!! :) Barátaim között ismerek még Mérleg pasikat,és többségük is azt mondta h a Kosokkal nem sokra jutottak hosszú távon,viszont velünk Halakkal a legjobb volt lenni,8 évig maradtak együtt(!!) Szóval kedves Mérlegek maradjatok mindig ilyen vidámak és bohém jóbarátok!! :D

Vác

(vivi cica, 2011.05.15 14:20)

Ez tényleg mind nagyon igaz és itt minden mérleg magára ismerhet. Én is mérleg vagyok és a párom is az! Szerintem szerencsés párosítás!

cicamica

(cicamica, 2010.10.30 17:36)

Hát ez mind igy van. Az én SZERELMEM pont ilyen! De igy is imádom, ÖRÖKRE!

cicamica

(cicamica, 2010.10.30 17:33)

Hát tényleg ez mind igy van! Az én Szerelmem épp ilyen. De igy is imádom, ÖRÖKRE!

emo901020@gmail.com

(Emmyee, 2010.09.07 19:00)

Ez nagyon durva, tényleg ilyen vagyok. Minden egyes pontban magamra ismertem :D

s.ú.

(mkm, 2010.03.14 21:09)

Büszke vagyok,hogy mérleg vagyok! Bár szerintem kivéve azt nem vagyok flötörlés, de igaz csak játékból, de hűséges vagyok!

kecskemét

(bobi09, 2010.01.30 12:11)

hát igen a mérleg az mindig is mérleg marad...és ahogy ismerem magam ez pont ugy igaz ahogy van csak egy kis bökkenövel...sosem csalom meg a párom..akármi is legyen....

berekböszörmény

(László Péter, 2009.06.25 11:50)

énis mérleg vagyok és ahogy olvastam ez mindt ez vagyok ami levan ide vésve komoly gratula