Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szűz nő és férfi

2009.01.12

Szűz nő

A szűz mottója:Rend a lelke mindennek!

Tulajdonságai,hódítási trükkök

Tisztaság és rendmániás.Olykor már elviselhetetlenül pedáns.Igaz,a rendet elsősorban a környezetétől követeli meg,de ha rákényszerül,maga is mindent megtesz,hogy elvárólagos rend uralkodjon körülötte.Otthonában mindennek megvan az előre kijelölt helye,és valóságos tragédiaként fogja fel,ha egy-egy tárgyat valaki elmozdít a helyéről,vagy az edényeket más sorrendben rakja vissza a szekrénybe.Ugyanez a pedantéria érhető tetten a munkájában is.A szerelemben inkább az eszére,mint a szívére hallgat.Megbízható társ,de a tetteit a racionalitás és nem az érzelmek hatják át.Azt a bizonyos villámütést ő sosem fogja érezni,ha a szeretett férfi végigsimítja az arcát vagy megcsókolja.A szexről az a véleménye,hogy szükséges rossz,ami nélkül nehéz megtartani egy férfit.Nem is érti,miért e körül forog a világ.Számára a szerelem inkább szellemi,mint testi vonzalmat jelent.Nehezen határozza el magát arra,hogy ágyba bújjon a kedvesével,és alaposan előkészíti a nagy eseményt.Mindent elolvas,ami a testi szerelem rejtelmeiről szól,kicsit zavarba is jön,el is pirul olvasás közben,alaposan kifaggatja a párját is,hogy neki mi az elképzelése.Az egész együttlétet úgy éli meg,mint valami vizsgát,ahol teljesítenie kell,és megpróbálja kívülről figyelni az eseményeket.Folyamatosan kontrollálja önmagát is,a párját is,és igyekszik nagyon megfelelni az elvárásoknak.Csak sok-sok együttlét után jut el oda,hogy feloldódjon,és átadja magát az élvezeteknek.Ha a partnere türelmetlen,akkor a legtöbb Szűz nő el sem jut ideáig.Tisztaságmániája egyébként a szerelemben is érvényesül:a szerelmesen közeledő férfiútól minden alkalommal megkérdezi,járt-e már a fürdőszobában,majd elvonul ő is.Még el sem csitult a szerelmi csata,máris rohan megint a zuhany alá.

Féltékenység és félrelépés

Nem kalandvágyó,számára a szexuális merészség legfeljebb a fantáziálásban merül ki.Ha mégis hagyja magát elcsábítani,az azért történik,mert vonzódik a regényekben olvasott romantikához,és abban reménykedik,hogy az új partner végre pontosan olyan lesz,mint amilyen a szerelmes regények szívtipró hősei.Ha sikerül egy türelmes,szexben tapasztalt férfival összejönnie,sosem csalja meg.

Milyen szerető?

Erényei

Rendkívül visszafogott.A szívében folyamatosan izzó parázshoz hasonlítanak az érzések,és mindent megtesz azért,hogy a kedvese igényeit minden téren kielégítse.Maximálisan tud alkalmazkodni a másikhoz,tehát kitűnő feleség válik belőle.

Hibái

Számára a szex a mindennapi munkához hasonlít,olyan mint elkészíteni a reggelit vagy bevetni az ágyat.Hiányzik belőle a tűz,a lelki melegség.Gyakran kitér a párja közeledése elől.Hol arra hivatkozik,hogy fáj a feje,hol a konyhában akad fontos teendője,s közben azt reméli,mire ágyba bújik,a párja már elaludt.Vagy azzal hárítja a közeledést,hogy ne felébrednek a gyerekek!

Az érzékeny pontjai

Nehezen jön tűzbe,de akinek van elég türelme az előjátékhoz,annak nyert ügye van,mert tanulékony.Csábítóan hat rá a frissen vetett ágy,de képtelen feloldódni,ha valami zavaró van  a környezetben.Nagyon szereti,ha a hasát,a köldökét simogatják,csókolják.

Szűz férfi

Tulajdonságai,hódíthatósága

Egész létét áthatja a rend- és tisztaságmánia.Kerüli a nagy felhajtást és a tömeget.Inkább otthon ül,újságot olvas vagy koncertre,moziba jár,tanfolyamokra,tanulmányútra megy.Aki meg akarja hódítani a szívét,az kérdezzen,kérdezzen,kérdezzen.A kérdésekkel építsen diplomáciai hidat,engedje,hogy megcsillogtathassa a tudását.Kérje meg,hogy segítsen megoldani egy problémát.A szűz boldogan utánajár a leglehetetlenebb felvetésnek is,és addig kutakodik,míg meg nem találja a magyarázatot és a megoldást.Viszont nem árt tudni,hogy elég nehéz tartósan együtt élni vele,mert mindig csak azt fogadja el jónak,amit ő maga csinál.Mások munkájáról megvan a véleménye,már ha valami rosszat lehet mondani bármilyen apró részletre.Mert ha valami dicsérendő,akkor inkább leharapná a nyelvét,semhogy kedves elismerés csússzon ki a száján.A szerelemben visszafogott,tartókodó,sőt kifejezetten szemérmes.Általában nem is ő választ,hanem őt választják.S ha valamire vagy valakinek azt mondja,hogy nem,akkor kár erőlködni,mert úgysem enyhül meg.Amikor megtetszik valaki,a randevúra percnyi pontossággal érkezik,s ha egy kávéra hívja a lakására a hölgyet,akkor az biztos lehet benne,hogy tényleg csak kávét fog kapni.Ha tehát a nő többet akar,akkor jobb,ha kezdeményez,tehát ő hívja fel a lakására a szűz férfit.És érthetően a tudtára kell adni,hogy mit is vár tőle.A célozgatást ugyanis nem igazán érti.A szerelemre pedig meg kell tanítani,mert a szexszuális fantáziája nem túl színes.Vagy lehet,hogy tud bizonyos dolgokat,de nem mer élni a tudásával.Viszont mindenre hagyja magát rávezetni.Arra nagyon kell ügyelni,hogy se a mobiltelefon ne legyen a közelben,se egyéb zavaró körülmény ne történjen,mert ha kizökken a lendületből,azon az estén többé már nem lehet újraéleszteni benne a vágyat.

Féltékenység és félrelépés

Általában nem veszi észre a csinos nőket,ha állandó partnere van.Sőt még arra sem figyel fel,ha valaki félreérthetetlen ajánlatot tesz.Nála ugyanis nem a nagy érzelmek,hanem az észérvek nyomnak a sokat a latban.Így aztán könnyen marad hűséges,ugyanis általában az egyszerű dolgokat is túlbonyolítja,a félrelépéssel pedig rengeteg veszély,feszültség jár,amit már nem szívesen vállal.

Milyen szerető?

Erényei

Ápolt,kedves,megbízható.Akkor válik magabiztossá,ha fontosnak érezheti magát,Ha ezt az érzést folyamatosan erősítik benne,egy életre lekötelezhető.Házasságkötésre nehezen szánja el magát,inkább agglegényéletre termett,de ha beadja a derekát,mindent megtesz,hogy szerettei jól érezzék magukat.

Hibái

Nehezen tudja kimutatni az érzéseit.Harapófogóval kell kihúzni belőle egy-egy kedves szót,bókot.A szerelmi játékokat se igazán ismeri.Az esetleges sikertelen próbálkozás miatt azonnal a másikat okolja.Olykor még a játékos tréfálkozásai is csípősre sikerednek,de észre sem veszi,hogy fájdalmat okozott a párjának.

Az érzékeny pontjai

Kedvében lehet járni azzal,hogy ha a nő kezdeményez,méghozzá nem is akárhol,hanem a tisztaság színterén,a fürdőszobában.A közös fürdés során könnyen fel lehet izgatni,ha a köldökét és annak környékét simogatják.Itt van a testi erő központja,ami a vágyat vezérli.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Egy szűz jegyű férfi

(Muse, 2012.07.05 19:25)

Én egy szűz jegyű férfi vagyok,s valóban sok minden igaz a leírásból rám! 39 vagyok,de még harmincnak sem néznek! A nők bomlanak értem,de ha épp nincs kedvem ismerkedni nem érdekel egy sem! A hódítás,a flört a lételemem! Gyakorlatilag meghódítom a hölgyet és hipp-hopp ott is hagyom! Hosszútávú kapcsolatom ritka nagyon! Nincs családom,gyermekem! Az agglegényélet és a tökéletes szabadság vonz! Nagyon-nagy az igazság érzetem és a társadalmi,szociális érzékenységem! Az öltözékem választékos,igényes! Többet vagyok a tükör előtt,mint egy nő és ez meg is látszik az ápoltságomon! Valóban nehezen esem szerelembe,ha megbánt bármivel a partneren avagy hibát találok,akár kis dolgokban azonnal vége a kapcsolatnak! Jól ismerem magam,de még jobban kiismerek pillanatok alatt másokat! Vigyázni kell velem,mert bárkin átlátok! De,ha szeretek nagy ritkán,akkor valóban mindent bedobok!

Re: Egy szűz jegyű férfi

(Zsu, 2012.08.08 23:53)

Gratulálok! Végre valaki,akire abszolút illik a csillagjegyének megfelelő leírás! De tényleg! Én egy Nyilas nő vagyok.Sajnálom,hogy nem passzolunk.Azt hiszem........

Re: Egy szűz jegyű férfi

(kalász, 2012.08.25 21:50)

Milyen nagyképű elbizakodott alak vagy .

madárlak

(kalász, 2012.08.25 21:39)

Sok minden igaz a szűz nő jellemzésében.A szűz nő igen is szereti a szexuális életet,de annak férfinak először nagyon közel kell kerülnie lelkileg,és szellemileg hogy az a szent testiség kinyíljon és virágba boruljon. Az egyszerű kívánalmat nem szereti a szűz.Képes évekig szűzies életet élni.nem keresi a kapcsolatokat, sőt megijed ha komoly kapcsolatot akár házasságot kínálnak. Fél ,hisz kitűnő elemző. Még akkor is ha lelke mélyén arra a férfira vágyik.nagyon szereti a függetlenséget .Gondoskodó típus melyben örömét leli.

bihari u

(deme timea, 2010.01.21 12:42)