Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Karácsonyi és Újévi sm-ek

2008.11.16
 

                Karácsonyi és Újévi sms-ek

 

Áldás szálljon házatokra,meghitt béke lengje be,boldogságnak légy forrása,szóljon erről a Szenteste!

 
 

Távolság már nincsen,új idők járnak,huncut kis angyalkák sms-ben szállnak.Szeretetet visznek,sok szép üzenetet,Boldog Karácsonyt így kívánok nektek!

 

A beiglit told egy kicsit félre,olvasd el az sms-t végre,közben gondolj csupán a szépre!Ragyogjon rád is a szeretet fénye,melegítsen és emeljen fel az égbe!

 

Karácsony van,karácsony,aranydió az ágon.Kezükben a csengettyű,szép a világ,gyönyörű!Áldott Ünnepeket!

 

Szellemes Karácsonyt!Elemes zseblámpát,világító matracot,bort,búzát,békességet,porszívót meg turmixgépet,tűlevelű lóherét és Békés Boldog Szentestét!

 

Évente egyszer,egy csodás téli éjjel,bűvös,titkos álmok suhannak a szélben!Mindenki házába boldogság költözik.Szívünk örömmel megtelik!Boldog Karácsonyt!

 
 

A hó alatt alszanak a házak,az egész világ csupa varázslat.S mint valami tündérálom,jön el hozzánk Szent Karácsony.Békés Ünnepeket kívánok!

 

Nincs édesebb ünnep e világon,mint a fehér csillogó karácsony!Édes otthonokban terített asztalok,mosolyognak rájuk mennybéli angyalok.Boldog Karácsonyt!

 

Kívánom,hogy a karácsony öröme veled legyen egész évben,úgy mint a tűlevelek a szőnyegben.Boldog Karácsonyt!

 

Ma van az év utolsó napja,a hírt mindenki sms-ben kapja.Kopogtat az új év,már csak néhány óra,ne gondolj most másra,csak a szépre jóra.Boldog Új Évet!

 

A szerencse banknál a 2009-es számú számládra átutaltam 365 nap szerencsét,52 hét egészséget és 12 hónap jókedvet.Minden jót az elköltéshez!Boldog Új Évet!

 

Virradjon rád szép nap,köszöntsön rád jó év,kedves hajlékodba költözzön a jólét.A lelkedbe boldogság,a szívedbe a béke,ezt kívánom neked az új esztendőre.

 

2009-ben ezer áldás érjen,öröm és szerencse örökké kísérjen.Bú és bánat téged elkerüljön,gondolatod,vágyad,álmod teljesüljön!

 

Elfogyott a pezsgő,elhalkult a trombita.Hidd,hogy ez az év lesz éveid legjobbika!Dolgozz,szeress és keresd a szépe!Adjon a Jóisten Boldog Új Évet!

 

A szilveszteri kismalac puszilja az orrodat és hozzon az új esztendőben szerencsét sokat!B.Ú.É.K.

 

Na és mit kívánhatnék neked jővőre?Kimondhatatlanul szeretetes,nagy halom pénzes,oltári mázlisos és kívánság teljesítős Boldog Új Évet kívánok!

 

 

Képeslapra nem volt időm,hozzád mennék,de nincs cipőm.Szánkón csúsznék,ha hó esne,de maradjunk az sms-be!B.Ú.É.K!

 
 

Ha annyira részeg lennél,hogy nem tudnád milyen ünnep van,akkor segítek:ha egy angyal ül a szádon,ha durran a petárda és a pezsgősüveg,a malac némán fekszik,akkor szilveszter van!És ha ez mind ma történik veled,akkor Boldog Új Évet!

 

Csillag száll az esti égen,utat mutat sötét éjben.A szeretet ma újra éled,halkan szól most minden ének.Körülölel,mint egy bársony,legyen Boldog a Karácsony!

 

Végy álarcot tarka barkát,húzzad meg a malac farkát.Kívánok minden jót,szépet,szerencsés Boldog Új Évet!

 

Határ szélén öt manó,szereti ha hull a hó.Fehér hónak tisztasága,minden szívűk kívánsága,hogy az új év mindenkinek nagyon-nagyon boldog legyen!B.Ú.É.K.

 

Tervekhez szerencsét,munkádhoz kedvet,minden földi jóból a legkedvesebbet.Kérem a jó Istent küldjön áldást rátok,hogy az év minden napján vigyázzon reátok!B.Ú.É.K.

 

Békés,kellemes,beiglivel célbadobós,ajándékra rávetős,csillagszóróval ijesztgetős,halászlében pancsolós Karácsonyt!

 

Ünnepeljük az Óévet,ezért nem igazán emlékszem,kívántam-e már sok Boldog Új  Évet!Ha igen,bocsi - és megyek tovább bulizni!:)

 

Ahogy a hópihe száll kitartott kezedre,úgy szálljon füledbe angyalok éneke!Melengesse szívedet sok-sok szeretet,így kívánok Boldog Ünnepeket!

 
 

Sebesen közeleg a karácsony este,vajon a fa alatt ajándék lesz-e?Kívánom,legyen ott minden ami kell,s életed útját siker kísérje el.

 

Hópihe szárnyon száll az idő,ünnepi díszben áll a fenyő.Készül a beigli a sok jó falat,itt a Karácsony a kertek alatt!

 

Irigykedve néz a Húsvéti Nyúl,mert a ma esti buliban a Jézuska az úr.Táncolnak az angyalok,szikráznak a fények,legyen boldog ünneped és utána jó éved!

 

Békességet,boldogságot,csengetyűszót és gyertyalángot!Ajándékot,szeretetet s mindent ami fontos neked!Ajtód elé fehér bársonyt:Békés Boldog Szép Karácsonyt!

 

Erdő szélen ezüst fenyő,havas ággal büszkélkedő,őz és nyuszi körbejárja,tekintetük megcsodálja.Képzeld el,hogy én ott állok,és Boldog Új Évet kívánok!

 

Ki szeret,s kit szeretnek az szegény ember nem lehet.Szeretteidre gondolj,s töltsd boldogan az igaz ünnepeket!Boldog Karácsonyt!

 

Szilveszter éjjelén válassz egy csillagot,ha bármi bánt,neki elmondhatod!Meggyógyítja szívedet,lelkedet.Kívánom:tegye szebbé a következő évedet!B.Ú.É.K.

 

Lélekemelő,mindazonáltal kalória túltengésben is gazdag Karácsonyi Ünnepeket,valamint derűlátó szilveszteri sóhajtást és elképesztően mázlista Új Évet kívánok!

 

Múlik a nap,s múlik az év.Ami rossz volt,elmúlt már rég.Holnap egy új évre ébredsz,s ehhez kívánok neked sok szépet!

 

Új esztendő új jót hozzon,régi jótól meg ne fosszon,s ha már több jót nem is hozhat:vigye el a régi rosszat!B.Ú.É.K!

 
 

Hozzon az új év örömből végtelent,szeretetből önzetlent,sikereket,mit csak lehet,kívánok Békés Boldog Új Évet!

 

Jeles ünnep,szép zöld fenyő,csengyetyű csilingel a fákon,legyen békés boldog ünnepetek,szívből kívánom!

 

Langy esőben,tömör ködben,hótt részegen,mély gödörben,szilveszternek nehéz napján,négykézláb az árok partján,átölelem a világot és Boldog Új Évet kívánok!

 

Ha a jó Isten ma éjjel letekint az égből tudni fogja,ma mit kérnék szívből.Áldást,békét,boldogságot annak kik szívemhez mindig közel vannak.B.Ú.É.K!

 

Kívánd,hogy mindaz amit ma éjjel gondoltál,ugyanúgy igaz legyen holnap,s holnapután.Kívánj igaz ünnepet,kívánj igazabb életet.Én pedig Békés Karácsonyt kívánok neked!

 

Karácsonyi fénybe öltöznek s ragyoknak a fák,felmelegedsz s szívedet az öröm járja át.Karácsonyi fénybe öltözik s megnyugszik a szív,valóra válnak s elvarázsolnak legszebb álmaid!Boldog Karácsonyt!

 

Buborék van a pohárban,malac repül a szobában,pezsgőt inni most nem szégyen,öntsd úgyis ha nem kérem,ma még nagy bulit csinálok,Boldog Új Évet kívánok!

 

Mikor kigyúlnak a fények pajkos tündérek zenélnek.Huncut mosollyal egy rádkacsint s kicsi kendőből csillámport hint.Így adja át üzenetem:Kellemes Ünnepeket!

 

Mint lyukas zsákból a lencse,úgy hulljon rád a szerencse!Szívből kívánok boldogsággal teli Új Esztendőt!

 

Mikor együtt vannak a családok,eszembe jutnak a barátok!Miközben bejglit zabálok,sokat gondolok rátok!Boldog Karácsonyt!

 

Karácsonyfa minden ága csillog-villog.Csupa drága szép mennyei üzenet:kis Jézuska született!Boldog Karácsonyt!

 

Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet,csendes lépted kísérje a szeretet.Szívedben béke,lelkedben nyugalom:légy boldog ezen a Karácsonyon!

 
 

Karácsonykor az angyalok a földre szállnak.Térjenek be hozzád,és maradjanak nálad.Boldog Karácsonyt!

 

Ne a hóban,csillagokban,ne ünnepi foszlós kalácsban,ne díszített fákon,hanem a szívekben legyen Karácsony!

 

A mai nap szebb,mint más.A mai nap senki se hibás.A mai nap öntse el szívedet a jóság és szeretet,s ez tartson ki ameddig lehet.Boldog Karácsonyt!

 

Kívánok az új évre 12 hónap egészséget,52 hét szerencsét,365 nap nyugalmat,8760 óra szerelmet,525600 boldog percet és 31536000 másodperc szexet.B.Ú.É.K.

 

Szálljatok le Betlehemi Angyalok;zörgessetek meg ma minden ablakot.Házikóba s palotába örömöt vigyetek;Boldog Békés Ünnepet!

 

Kiskarácsony,nagykarácsony angyal csókja rátok szálljon.Hozzon nektek minden jót,nem csak almát,mogyorót.Boldogságot,békességet,szívből jövő melegséget!

 

Csillagszóró szórja fényét,kíván melegséget,békét!Angyalka száll házzad felett,hogy átadjon egy üzenetet:Kellemes Békés Karácsonyt kívánok neked!

 

Utolsó napján ennek az évnek szerencsemalackák megint útra kélnek.Azt kívánom néked:térjenek be hozzád,s hozzanak jövőre is sok-sok boldog órát.

 
 

Karácsonyfa ontja fényét,szeretetet hoz és békét!Angyalka száll a házak felett,elhozta az üzenetet:Boldog Karácsonyt mindenkinek!

 

Lehalkul a város zaja karácsony estére.Melengeti lelkünket a kicsiny gyertyák fénye.Megszületett a szeretet ezen a napon,hogy az embereknek hitet,reményt adjon.

 

Jágvirág költözzön minden ablakba,gőzölgő kalácsból jusson az asztalra.Legyen sok ajándék,szívemből kívánom,s gazdagon,örömökben teljen a Karácsony!

 

Mikor Szent Karácsony angyalai szállnak,öröm a vendége minden igaz háznak.Eltörpül ilyenkor a lárma az árnyék,megszépül a szívben minden igaz szándék.

 

Itt volt egy angyalka,s azt súgta nekem:gondolj ma azokra,kik kedvesek neked!Eszembe jutottál te és a családod,s ezúton kívánok sok Boldog Karácsonyt!

 
 

Mielőtt lefekszel,tárd ki az ablakod,leküldtem hozzád az angyalom.Egy pillanatra kérlek figyelj rá,mert a nevemben Kellemes Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván!

 

Ahogy gyermekszív nagyon várja,mikor lebben angyal szárnya,úgy kívánok én is nektek Boldog Karácsonyi Ünnepeket!

 

Fehér karácsonyon angyallal találkoztam a te címedet neki megadtam,hozzon boldog karácsonyt felétek.Ő visszajött és ezt mondta:egy angyal nem avatkozik a másik dolgába!

 

Hópihécske száll az égen,kis csengettyű szólal szépen.Az angyalok ma táncra kelnek,gyertyafénynél énekelnek.Mosolyogva mondják neked:Békés Boldog Ünnepeket!

 
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

VENAY68@CITROMAIL.HU

(VINCZE LÁSZLÓ, 2009.01.04 16:49)

KÍVÁNOM HOGY AZ ÚJÉVBEN NAPONTA MOLESZTÁLJON A SZERENCSE,AZ EGÉSZSÉG VEGYEN ÜLDÖZŐBE,MENJEN AGYADRA A GAZDAGSÁG S NYUGTON NE HADJON A BOLDOGSÁG! BOLDOG ÚJÉVET KÍVÁNOK NEKTEK! lászló.